Consectetur adipiscing elit. Sed enim est, vestibulum nec euismod at, sollicitudin lobortis ligula. Suspendisse eu sapien risus. Phasellus vitae orci magna. Fusce vel arcu nisi. Mauris eu euismod lacus. Ut tincidunt suscipit velit sed malesuada.

citeste mai mult
- lorem ipsum dolor sit amet consectetur
- adipiscing elit sed enim est vestibulum
- nec euismod atorem ipsum dolor sit
- amet consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec rutrum condimentum elit, id vehicula risus gravida sed. Cras sodales, urna non imperdiet vulputate ...
FOLIE
STRETCH HOOD
FOLIE
MULCH
FOLIE
FILM PENTRU LAMINARE
FOLIE
(pentru cultura de sparanghel)
FOLIE
termocontractabila

TEVI
DIN POLIETILENA
TEVI
DIN PVC
DEFAPLAST INVEST S.R.L.
Str. Morii 555-556 Feldru, Bistrita-Nasaud, CUI: 12388942, J06/290/1999

Produsele pe care societatea le produce sun personalizate fiecarui client si sunt de o mare diversitate, ceea ce asigura o constanta cerere de produse, adica un flux de productie neintrerupt.

Categoriile principale de produse din portofoliul DEFAPLAST sunt:
-Folie din PE: de diferite latimi si cu grosimi si imprimeuri diferite,
-Folii coextruse, in 3 straturi: strech-hood, filme de laminat, filme termocontractibile, de diferite latimi, grosimi si imprimeuri.
-Confectii din PE :
     - huse pentru mobilie si materiale de constructii;
     - saci, huse de butoi si huse de cada;
     - teava de PE pentru aductiune de apa
     - teava de PVC pentru canalizare

Productia acestora se realizeaza cu ajutorul unor utilajele performante , automate care trebuie alimentate cu materii prime si urmarite de catre personalul direct productiv, care are un mare grad de calificare, asigurand produse finite de cea mai buna calitate.Capaciatea de productie pe care o detine societate noastra este situata la nivelul de 350-400 t lunar adica aproximativ 4000 t anual.

Tinta pentru anul 2010 este acoperirea pietei de strech-hood, a pietei produselor de laminat si a pietei filmelor termocontractibile din Romania. Gama de clienti este foarte diferita si este formata din clienti din domeniul producerii materialelor de constructii, din domeniul alimentar precum si alti producatori de ambalaje flexibile.


FOLIE STECH HOOD:
Strech-hood: este produsul cu care se ambaleaza paletii cu ciment si paletii de materiale de constructie. Consumul din acest produs la nivelul tarii noastre depaseste 200 t lunar. Principalii clienti vizati de catre societatea noastra sunt: Lafarge; Holcim; Carparcement; Soceram Doicesti; Verblock; Celco, Wiennerberger, Ytong. Sunt cei mai mari jucatori pe piata de profil din Romania si strainatate.

FOLIE FILM PENTRU LAMINARE:
Filmele de laminat, reprezinta o piata cu un volum lunar ce depaseste 100 de t si care se adreseaza in principal formarii de ambalaje complexe prin laminarea cu BOPP; CPP; Folie de Aluminiu; hartie, pentru ambalt produse alimentare. Clientii principali sunt marile imprimerii de ambalaje flexibile din Romania: Evadix, Fimplast, OTK Print, BN COM, Printpack, Flexobac.
FOLII SI FILM TERMOCONTRACTIBILE
Al terilea mare segment de piata pe care dorim sa-l atacam este cel al foliilor si filmelor termocontractibile folosite pentru baxarea produselor alimentare ca: sucuri si racoritoare, conserve, bere. Consumul din acest produs depaseste 1000 t lunar. Principalii clienti sunt: Borsec, Rio Bucovina, Coca –Cola, Pepsi, Albacher,Bergenbier, Ursus.

FOLIE PENTRU AGRICULTURA
Al patrulea segment este cel al foliilor si filmelor pentru agricultura. Suntem unici producator al foliei pentru sparanghel . Producem si folie Mulch pentru creearea de tunele pentru culturi, precum si folie de pus pe sol dar si folie pentru sere si solarii. Foliile pentru agricultura pot fi aditivate cu toate tipurile de aditvi folositi cum ar fi: IR; UV; Antidrop; Antifog etc. Pentru a putea realiza aceste produse avem nevoie si de furnizori de materii prime de mare potential. In acest sens lucram cu Exxon si Dow care sunt numarul unu pe plan mondial. Alti furnizori de materii prime sunt: MBT Polymers, Orbit Polimers, Dioki, Schulman,Romcolor, Prociv.

Platile catre furnizori le facem la termenul de plata de 60 de zile care coincide cu termenul de plata pe care il acordam si noi clientilor nostri. Principalii clienti cu care societatea lucreaza la aceasta data sunt:Mondial Lugoj, Italsofa Baia Mare, Prefabricate Vest Bucuresti, Oancea Serv Nasaud, Plastica Satu Mare.